top of page

Over  

Na de eerste editie in het Minnewaterpark in Brugge  organiseerde    Fietsbieb op zondagnamiddag 24    maart 2024    in het Park Spoor Noord te Antwerpen  opnieuw   de ‘Ronde van Vlaanderen voor kinderen’, een gratis wielerevenement voor kinderen van 2 tot 12 jaar, waar plezier centraal staat.

Er werden op een afgesloten parcours, op de wandel- en fietspaden per leeftijdscategorie kleine wedstrijdjes georganiseerd, (groot)ouders supporterden vanop de eerste rij.

fietsinzameling.JPG

Over Fietsbieb

De Fietsbieb is een deelsysteem voor  kinderfietsen.  Voor €20 lidmaatschap kan je een jaar lang een kinderfiets uitlenen. Is de fiets te klein geworden? Dan kan je die bovendien inruilen voor een groter  exemplaar of een ander model. 

Fietsinzameling

Heb je nog een degelijke kinderfiets staan die je niet meer gebruikt? Schenk hem dan aan de Fietsbieb. Dat kan op de Ronde van Vlaanderen voor Kinderen! Jij maken er iemand anders gelukkig mee. Je krijgt een waardebon in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap (vanaf 14").

Je kan deze fiets meebrengen naar Antwerpen. Is dit niet haalbaar, dan kan je in één van de meer dan 100 Fietsbiebs in Vlaanderen en Brussel terecht om deze af te geven. Via www.fietsbieb.be vind je alle adressen, openingsuren en contactgegevens.

bottom of page